mandag 27. januar 2014

Praktisk

 Endelig har jeg fått tak i denne smarte jordskjeen som jeg har ønsket meg en god stund. Kostet ikke mye heller, kr 49 hos Gjennestad. Jeg har allerede tatt den i bruk, og den er veldig praktisk når man skal fylle potter med såjord.
 Denne lille Fuglestjernen ble også med hjem og gir litt vårfornemmelser på kjøkkenet. På Gjennestad duftet det forresten fantastisk av sitronblomstring......drømmer om en vinterstue med plass for slike luksusplanter.

Hagehilsen fra Vigdis

3 kommentarer:

 1. Hei! En vinterstue hadde vært drømmen. Praktiske hageredskaper er gull verdt. Nå er det snart tid for å slipe sakser. Det er deilig når redskapene fungerer som de skal. Ha det godt! Anne

  SvarSlett
 2. Nå har jeg tittet på våren hos deg og i tillegg sette denne fiiine fuglestjernen. Jordskje har du fått deg også, ja da er det bare å sette i gang å så da vel :)

  SvarSlett
 3. Flott jordskje du har fått deg :-) Ja, den er sikkert praktisk til å få jord i såpottene! :-) Jeg husker vi hadde noen lignende skjeer liggende hjemme når jeg var barn. De ble visst brukt til korn og mel i gamle dager? I alle fall ligner de på dem :-) De Fuglestjernene var jo kjempefine! :-D Jeg trodde du hadde dem i hagen alt? Jeg har ikke sett dem til salgs i plantebutikkene der jeg bor, så det er jo ikke verst at du har dem dobbelt opp da! :-)
  ha en fortsatt riktig fin dag
  Stein

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...