torsdag 2. januar 2014

Frøpakker

Jeg elsker ordet frønyheter, nye frøsorter er spennende og full av nye muligheter. Ofte er det snakk om blomster i lekre trendfarger som har blitt krysset fram....
I dag kom det mange frøpakker fra Impecta i posten og to av dem er frønyheter i 2014. Salvia coccinea Summer jewel Pink er ettårig og jeg har tenkt å plante dem i krukker. Digitalis purpurea F1 Dalmation mix er ett-toårig, dvs at den blomstrer første året hvis man sår den tidlig innendørs.

To ettårige sorter som iallefall er nye for meg. Er veldig spent på den til høyre; Salvia splendens Lighthouse purple. 
Og så har jeg fått tak i prydgresset som jeg ble så begeistret for i Dublin, Hordeum jubatum, som har lyserød "bust". Lekker sammen med blomstrende gressløk.

Skal snart rydde på vekstrommet i kjelleren som har blitt til et lagerrom. Jeg frykter det blir litt av en jobb å fjerne alt rotet.

Hagehilsen fra Vigdis


3 kommentarer:

 1. Spennande frø du har kjøpt. Herlige tider framover med såing og små spirar som kjem til syne.
  Fekk mail frå Impecta i dag at sendinga mi også er på veg. Gled meg :))

  SvarSlett
 2. Jeg har akkurat vært inne hos impecta og sett på frø. Salviene og prydgresset var blant de jeg så ekstra på. Sannsynligvis havner de i min postkasse også :)

  SvarSlett
 3. Hei Vigdis. Festlig å se at du er i full gnag med å bestille frø. Det er mange herlige frøpakker som frister og lokker. Gleder meg til å så!

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...