fredag 3. august 2018

Sensommerbed

 Rudbeckia 'Cherry Brandy' er et must i sensommerbedet. Her er den sammen med Solbrud.

Disse staudene elsker sol og har klart seg bra i varmen.

 I år prøver jeg ut prydgresset Pennisetum villosum 'White Ladies, Cream Falls'. Den er ettårig i Norge, men lenger sør er den flerårig.
Hagehilsen fra Vigdis

18 kommentarer:

 1. This combination is so beautiful. I like dark reds and maroons.

  SvarSlett
 2. "Cherry Brandy" har en fantastisk farge. Forstår godt at du mener den bør være i hagen på høsten. Kunne godt tenke meg å ha en slik.
  'Ha fortsatt fin hageuke Vigdis!
  Hilsen fra Turid

  SvarSlett
 3. I love the burgundy red of these flowers. They are incredibly stunning! Your garden is turning out lovely. Thanks for the share, have a fantastic rest of your day. Keep up the posts.

  World of Animals

  SvarSlett
 4. Congratulations on your article, it was very helpful and successful. ad712de0addf4bb14ef1da7c52feacbd
  numara onay
  sms onay
  website kurma

  SvarSlett
 5. Thank you for your explanation, very good content. 59e75bd66cd023744acab57e6989d4d8
  define dedektörü

  SvarSlett
 6. Thanks for your article. 46f489dc826db169b5b3fa6cbe828165
  evden iş imkanı

  SvarSlett
 7. https://dambadijital.com.tr/
  Referans Kimliği Nedir sorusuna cevap bulmak için Damba Dijital markasının sağladığı bilgilendirici blog yazılarını inceleyebilirsiniz.

  SvarSlett
 8. Hei, mitt navn er Claudia Klein, jeg er finansansvarlig, jeg gir lån og andre finansielle tjenester og representerer Spotcap Global Financial Services.

  Spotcap Global Financial Services er et omfattende og pålitelig låneselskap og vi tilbyr alle typer lånetjenester som; Personlig lån, bedriftslån, boliglån og mange flere. Hvis du har et stort behov for lånetjenester, vil jeg råde deg til å kontakte firmaet mitt via | spotcapglobalservices@gmail.com | eller send en tekstmelding på WhatsApp via: +31642117819 | og ha et lån på kontoen din innen 24 timer fordi vi tilbyr utmerkede lånetjenester over hele verden.

  Vi tilbyr både langsiktige og kortsiktige lån, sikrede og usikrede lån, og du kan også låne opptil 15 millioner euro til en rente på 3 % årlig med en nedbetalingstid på 1 til 30 år. Mitt firma vil hjelpe deg å nå en rekke mål med et bredt utvalg av låneprodukter.

  Jeg erkjenner at det å få et lovlig lån alltid har vært et stort problem For enkeltpersoner som har økonomiske problemer og trenger en løsning på det, synes mange mennesker det er så vanskelig å få egenkapitallån fra sine lokale banker eller andre finansinstitusjoner pga. høy rente, utilstrekkelig sikkerhet, gjeld i forhold til inntekt, lav kredittscore eller andre årsaker

  Ingen flere ventetider eller stressende bankbesøk. Vår tjeneste er tilgjengelig 24/7 - du kan få et lån og fullføre transaksjonene dine når og hvor du trenger det

  Vi tilbyr 24 timers lånetjenester i verdensklasse. For spørsmål/spørsmål? - Send en e-post til | spotcapglobalservices@gmail.com | eller send en tekstmelding på WhatsApp via: +31642117819 | & Få svar umiddelbart

  Din familie, venner og kolleger trenger ikke å vite at du har lite penger, bare skriv til oss og du vil motta et lån.

  Din økonomiske frihet er i dine hender!!

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...