mandag 9. juli 2012

Myske i posten

Det dukket opp en spennende pakke i posten på fredag. Tua har sendt meg Myske-planter (Galium odoratum) som jeg har ønsket meg en stund. Nå står de i skolebedet og har overhodet ikke tatt skade av postsendingen. Tusen takk Tua!!! Ser frem til at denne plantetusten skal bli til et teppe. Nå gjenstår det å se om sneglene vil gnafse på dem.
Myske har fine blader og lukter veldig godt. Det kjente jeg med en gang jeg åpnet pakka. Før i tida tørket man den og la den mellom tøy i klesskapet. Det holdt bl. a. møll borte.

Jeg lurte litt på hvordan man sender levende planter i posten. Tua sendte meg planten i en brusflaske hvor øverste del var skåret vekk. Kjempesmart!  Jeg skal snart sende noe til Tua på samme måte. Fin flaskepost må jeg si!5 kommentarer:

 1. Fint at mysken overlevde turen :)Bare vent til neste år, da må du kanskje luke myske. Det er også fint å sende i melkekartong, men denne planta var for stor for kartongen.
  Nyt sommeren.

  SvarSlett
 2. Kjempe koselig med blomsterpakker!

  Ha en fin mandag!

  SvarSlett
 3. Du har fått en väldigt trevlig växt! Jag har haft den i många år, och den har fått vara i fred från sniglarna! Lycka till!

  Ha det gott!
  /Ruben

  SvarSlett
 4. Hvilken flott flaskepost du fikk! Hagemennesker må väre ekstra rause, vi deler og gir bort så fort vi har mulighet til det:-) Den mysken står på min önskeliste også. Synes den er nydelig!
  Håper du får en fin uke!
  Klem/Nora

  SvarSlett
 5. Alltid spennende med pakker i posten. Fint at den overlevde postgangen. Ha en fin mandag!

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...