tirsdag 8. januar 2013

Skal, skal ikke...

Jeg har en kjempestor Rhododendron i hagen og den har uten tvil store blomster (se forrige innlegg). Men den fungerer som en romdeler i hagen og dermed får den stå. Jeg vurderer å stamme den opp for å skaffe litt transparens og plass til bunndekkeplanter under, men våger jeg det?

Jeg pleier å klippe den ganske mye tilbake etter blomstring og det tåler den godt. Jeg er mest redd for at oppstammingen skal bli en estetisk tabbe som jeg kommer til å angre bittert på. Skulle ønske det fantes en angreknapp i hagen.

Hagehilsen fra Vigdis!

3 kommentarer:

 1. Hm, avgjörelser som dette er IKKE lette å ta. Jeg kan ikke råde deg til hva du skal gjöre. Jeg hadde også mange ganger önsket meg en angreknapp i hagen:-)
  Klem Nora
  P.S. Så flott header du har i bloggen din nå!

  SvarSlett
 2. Ja, det er det jammen ikke lett å råde deg til hverken det ene eller andre. Angreknapp hadde vært fint å hatt i hagen, ja! Men uansett er det en flott rhododendron du har, selv om den har store blomster ;-)
  Jeg hadde nok kanskje latt den være sånn den er, selv om den tåler godt beskjæring. Etter å ha saget ned noen store trær og angret etterpå, så vet jeg at da er det for sent å gjøre om på det igjen. Lykke til med valget!

  SvarSlett
 3. Hei,
  Takk for koselig besøk hos meg og kjekt at du vil følge bloggen min.
  Nei dette er ikkje lett og råde nokon i eit slikt valg er heller ikkje så kjekt.
  Men det eg kan sei er at naboen min har stamma opp ein slik rhododendron som den du viser. Vart veldig spesiell og fin synest eg. Visst du tenker på det går det an å ta litt og litt for å sjå korleis det blir.
  Angreknappar hadde vore heilt flott å hatt :)

  Ha det fint.
  Klem MarJE.
  Vil følge deg og :)

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...