lørdag 5. januar 2013

En ok farge

Jeg vil slå et slag for oransje. Mange liker ikke oransje,  men hva er vel mer oppkvikkende enn solens egen farge? Vintersolverv er for lengst forbi og vi går mot lysere tider. Jeg feirer det med en oransje collage.


Oransje passer forresten utmerket sammen med syrinlilla.

Ha en hyggelig helg!

8 kommentarer:

 1. Helt enig med deg! Jeg liker både oransje og gult som er varme, herliga farger:-)
  Ha en fin lördag!

  SvarSlett
 2. Oransje er en flott og glad farge og som du sier er den lekker sammen med lilla :) Deilige farger hos deg, her ligger tåken tykk som graut. God helg!

  SvarSlett
 3. Jeg elsker orange, og synes at oranhe blomster passer utmerket, også i kombinasjon med mange andre farger. Er jo også flott mot grønt bladverk. Sådde og plantet ut flere oransje i fjor, håper de har vett til å breie seg enda mer i år! :D

  SvarSlett
 4. Oransje blomster er fantastisk flotte. De lyser virkelig opp i hagen og gjør meg glad.

  Kjempe flotte bilder du viser!

  Klem Vivi

  SvarSlett
 5. Nyydelig! Det finnes jo så mange nyanser innen den orange farge.

  SvarSlett
 6. Den dagliljen Frans Hals er så herlig med sinne sterke solfarger. Det er sant at det passer med lilla til oransje :-)

  SvarSlett
 7. Jeg vil gå enda lengre og si at det er en fantastisk farge. Sammen med blått og fiolett er oransje utrolig uttrykksfull. Da tenker jeg Vincent van Gogh. Ha det godt! Takk for hyggelig kommentar. Hilsen Anne

  SvarSlett
 8. Ja! Jeg slår et slag sammen med deg. Er umåtelig glad i orange. Oser av vame og energi. Praktfull sammen med blå/lilla. Skal ha enda mer av det i Hagen i år.

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...