tirsdag 25. februar 2014

Special Places to Stay for garden lovers

Ingen tvil om at de britiske øyer er et mekka for oss hagefrelste. Jeg blir aldri lei av å dra dit, for det er alltid nye spennende hager å se, hageshow og hyggelige hagemennesker å bli kjent med og litt av hvert annet man kan oppleve. Så hvis det blir nok penger til overs, håper jeg at jeg får med mann og tenåringsgutter på en ukes biltur i sørlige del av England eller evt i Cotswolds som jeg ikke har sett ennå. Det er viktig akkurat dette at mannen min blir med, for jeg tørr ikke kjøre der det er venstrekjøring, uæh!

Hvor skal man så overnatte på en slik tur? Jo, helst på et B&B eller hotell med en vakker hage og nydelig sitteplass ute. Jeg vil tro at boken "Garden Lovers" er midt i blinken når man planlegger en slik tur, og jeg har akkurat bestilt den.

Forlaget skriver om boken:
"Here is a hand-picked collection of over 100 special places to stay, in England, Scotland and Wales. We bring you hotels, B&Bs, holiday cottages - on islands, estates and organic farms. Take a course with a Chelsea Gold Medal winner in a secluded valley in Wales; discover a luscious plot planted to excite the wildlife (and the senses) in Somerset. And pick up a few tips on the way: how to squirrel-proof bulbs, what to do with conkers, how to pollinate blossom with a rabbit tail on a stick."

Boken kan kjøpes på amazon.co.uk, paperback for £ 13.39.

Hagehilsen fra Vigdis

8 kommentarer:

 1. Hei Vigdis! Så spennende bok du har bestilt deg. Vi har bobil som vi farter rundt omkring i Europa med. England står på listen. Jeg er redd tollkvoter ville vært en utfordring å holde med det utvalget de har av all slags hagemorro. Kos deg med boken!

  Hilsen Tone

  SvarSlett
 2. For en flott bok som er på vei til deg. Den virket veldig fristende. Kanskje England må bli det neste reisemålet:)

  SvarSlett
 3. Hei! I mai i fjor var vi noen dager i England og besøkte flere hager. Det var så himla morsomt og spennende og må gjentas. Boka skal jeg kjøpe. Takk for tipset! Anne

  SvarSlett
 4. Ååå...dette er jo midt i blinken!
  Takk for flott tips:)
  Hi,hi...jeg dyrker ikke mose inne om vinteren..:)...men denne putemosen holder seg utrolig godt inne med litt dusj av og til...plukket i oktober...så jeg syns det er bra:)
  Fin kveld til deg:)

  SvarSlett
 5. Høres ut som en perfekt bok for å planlegge en alle tiders ferie full av hageinspirasjon :)
  Høyt, høyt på ønskelista mi! Takk for tipset :)

  SvarSlett
 6. Spennende bok vil jeg tro :) Herlige farger på plantene i ditt forrige innlegg. Hilsen Merethe

  SvarSlett
 7. Høres ut som en flott og nyttig bok, skulle gjerne reist til engelske hager, ja....

  SvarSlett
 8. Ja dette blir apennende. Håper du forteller om boken etter å ha bladd litt i den. Allastair Sawdays har også en veldig god webside med mer "special places". De siste tre Englandsturene mine har gått til overnattinger anbefalt av hans webside.
  Jeg bodde bla hjemme hos en Chelsea flowershow vinner ;)

  Cotswolds er veeeldig turistifisert og dyrt. Forsøk å finne overnatting litt på utsiden så slipper du unna busslaster med Londonturister og dyr overnatting. Er mange fine hager der dah! ;)
  Lykke til i research, det er halve morroa!

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...