fredag 14. februar 2014

Litt vår innendørs med ranunkler

Nå har jeg skaffet meg litt vårstemning her innendørs, herlig! Jeg var på jakt etter snittblomster av Ranunkler, men det ble et par lekre planter isteden. Det blir bare noen timer hver dag de får stå i stua, resten av tiden må de tilbringe i vekstrommet hvor det er ca 15 gr. Det er forresten lett å se at ranunkler er i slekt med valmuer.
En søt liten Primula Suze hoppet opp i handlekurven også. Lurer på om det egentlig er to planter siden det er både hvite og lys rosa blomster på den.

Ellers savner jeg Snøklokker i potte på hagebutikkene. Snøklokkeløkene spirer veldig dårlig og ujevnt og jeg kunne altså godt tenke meg å kjøpe noen som allerede er i blomst...

Hagehilsen fra Vigdis

6 kommentarer:

 1. Kjempe koselig med vår inne. Nydelige blomster.

  Klem

  SvarSlett
 2. Jeg kjenner at jeg snart må ut å handle litt vår til å ha inne :-)) God helg!

  SvarSlett
 3. Har du prøvd å dyrke ranukler ute? Jeg tror onkelen min dyrka dem i mitt området H4-5, men sikkert på en lun plass. De er så flotte! Kanskje en kan dyrke dem som georginer - og ta dem inn om høsten, evt ha dem i potte?

  SvarSlett
 4. Åååå nydelige!
  Nå fikk jeg lyst å dra ut på blomsterhandel ! :)
  Skikkelig vårstemning! Viktig å lage det koselig inne når det er så møkkavær ute.
  Håper du har en fin helg :)

  SvarSlett
 5. Köpte Ranunkel, de var så fina, men det är de inte mera, har fått svar här hos dig, De skall alltså stå svalt. Ha det gott!

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...