fredag 21. februar 2014

Snart på tide å bestille Dahlier

Du verden så fort dagene flyr. I mars/april skal jeg starte med å fordrive Dahliaknollene og nå er det på tid å tenke på bestillingen.
Jeg viste dette bildet fra Commons på denne tiden i fjor også, men jeg synes det er så fantastisk at man godt kan beundre det igjen.

Dahlia Eveline og Rocco
På floralinnea.se er det et ganske bra utvalg med Dahlia-knoller og bildet ovenfor er fra deres nettside. Men jeg skal ikke bestille noe derfra før jeg har fått sjekket ut utvalget på gardenliving.no. Jeg har latt meg inspirere av de fine Dahliabildene til Anne på Hagen vår og skal kopiere ideen med å plante disse Pompom-Dahliene sammen med Storverbena. Gleder meg til å se resultatet.

Dahlia arabian night ble ordentlig fin i fjor. De er litt mørkere i virkeligheten.

Kjekt at mange Dahlier blir så høye at de kan kikke over rekkverket.

Ha en fin helg kjære bloggvenner!
Hilsen Vigdis

7 kommentarer:

 1. Ja, det er sant at tiden går veldig fort. Jeg har tenkt å se over mine i kjelleren og håper at noen av de er i live. Men Eveline har jeg allerede bestilt, for den må jeg ha i tilfelle den i kjelleren ikke lever ;-)
  God kveld.

  SvarSlett
 2. Hei :) Kommer nok til å handle flere Dhalia jeg også :) Hvordan er det med import av knoller fra det store utland? Trenger man sunnhetssertifikat? Tror Dhalia Eveline må på innkjøpslisten :)

  SvarSlett
 3. Hei Vigdis! Nå ble jeg virkelig glad. Så himla morsomt at du har blitt inspirert. Om et par uker skal jeg så dahlia. De spirer så fort at jeg må vente i det lengste laget. De skal jo, ha plass. Håper at knollene som ligger i kjelleren har det godt. God kveld til deg! Anne


  SvarSlett
 4. Åj, likte det bildet av Dahlia-åkeren - så nydelig! Ville blitt grådig fullt i kjelleren om jeg skulle laga et sånt bed :-)

  SvarSlett
 5. For et fantastisk Dahliahav. Du vet å friste:) Eveline og Arabian nights blomstret så frodig hos meg også i fjor. Håper alle knollene mine våkner til liv i år igjen. Skal ikke trykke på bestillingsknappen for flere....tror jeg:) Ha en fin helg og lykke til med bestillingen.

  SvarSlett
 6. Så flott det er når plantene er mange! Jeg er litt bekymret for årets Dahlia-driving i feriehagen. Vanligvis ordner jeg det i påsken, men i år er den jo så sen... 3 uker betyr litt når man er en Dahliaknoll, så klart! :) Ha en flott søndag og gå gjerne berserk i katalogen!

  SvarSlett
 7. Hei på deg, og takk for at du deler det flotte dahliabildet. Bra å bli inspirert til å plante knoller igjen, lønnen man får er nydelig til høsten!

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...