søndag 23. februar 2014

Grått, lime og hvitt

Siden det er så grått ute, har jeg like godt laget en liten collage hvor grått har en sentral rolle sammen med lime og hvitt. Da jeg startet med hagen her for 4-5 år siden, hadde jeg med meg en liten klump med Lammeøre. Nå har denne klumpen blitt til et ca 2 kvm lysegrått teppe fordelt ut over hagen. Lammeøre er en veldig fin bunndekker for solrike deler av hagen.

Hagehilsen fra Vigdis

12 kommentarer:

 1. Du er så flink til å kombinere farger! Her har jeg mye å läre:-)
  Fin ny uke til deg!

  SvarSlett
 2. Enn om gråværet ute hadde vært like vakkert som denne collagen din! Så fint satt sammen :) En fin uke ønskes fra Tone

  SvarSlett
 3. Det ser virkeligt fint ud. Lammeøre er en dejlig staude, som jeg ikke har haft i haven ret længe, men nu skal jeg have den til at brede sig.

  SvarSlett
 4. Lammeøre spirer hos meg nå, og med de vakre bildene dine så får man jo virkelig håpe det kommer til å bli mange frøplanter og så at den brer seg i solhellingen.

  Anne

  SvarSlett
 5. Så herlige, vakkert avstemte farger. Det er bare så CHIC når fargene står i stil med hverandre, slik som du viser det her!

  SvarSlett
 6. Kjære Vigdis
  du har en vakker hage. Jeg er forbauset over hva alt vokser med deg i nord til tross for kald vin. En veldig fin blogg, jeg liker å komme tilbake!
  Datamaskinen oversatt forhåpentligvis litt forståelig tekst;-).
  Kjærlighet, Vera

  SvarSlett
 7. Nydelige bilder av en fin hage! Lime er nydelig og spennende i hagen. Ha en fin uke!

  SvarSlett
 8. Hei! Vakker fargekombinasjon. Har fremdeles noen lammeøre igjen etter vinteren i fjor. Skal dele dem og plante dem på nytt rundt i hagen. Nå når det ikke er snø, lyser de opp. Håper et våren fortsetter. Ha det så godt! Anne

  SvarSlett
 9. Vakker samplanting :) Like lammeøre, men blomstene kniper jeg av, de er ikke så fine etter min mening ;) Hmmmm, skrullete synes mannen her.

  SvarSlett
 10. Hi Dear,
  your blog is a corner of beauty and happyness!
  All the best
  Elisabeth

  SvarSlett
 11. Jeg er veldig glad i lime jeg, så tror jeg må ha litt Prydtobakksplanter i år :)

  SvarSlett
 12. I år har jeg latt meg inspirere av deg, og sådd limegrønne tobakksblomst. Spent på om det blir noe dreis på dem uten planterom i kjeller eller veksthus.

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...