onsdag 7. august 2013

Valmuer

Her er et knippe av årets valmuer. Ikke spør om sortsnavn, for jeg husker ikke hva som er hva. Valmuene ble sådd langt ut i mai og dermed ble det sen blomstring i år. Rosa Leddveronika og Hirsegress (bildet i midten) er søtt sammen med valmuer, ikke sant?

Hagehilsen fra Vigdis


8 kommentarer:

 1. Så skjønne valmuer! Jeg har en veldig lik en som din mørkeste i år, og den har jeg blitt veldig glad i. Den lyse er også nydelig.
  Samplantingen din ser så luftig og lett ut. Vakkert:)

  SvarSlett
 2. Så skjønne bilder av valmuer! Er enig i at det var en nydelig sammenplantning! Du har utrolig mye vakkert i hagen din.

  SvarSlett
 3. Absolutt. Der nydelige!
  Jeg sår mange sorter, men den eneste som kommer opp er den gamle ceriserosa jeg sådde for 5 - 6 år siden,og som har spredd seg til hele hagen...

  SvarSlett
 4. Jeg hadde en lys rosa en gang, men etter ett par år var den oransje, urghh!! Flotte de hos deg. Jeg liker så godt den lys rosa, er det noen frø på gang eller? Har vært inne og tittet litt på din agnbøkshekk i dag. Jeg har plantet en sånn i år, men jeg ble anbefalt ca. 70 cm mellom hver plante, plantet per 60 cm jeg. Blir det glissent, får jeg spe på med noen ekstra :)http://www.furulunden.blogspot.no/2013/07/hvordan-vi-planter-agnbkshekk.html
  Ha en finfin dag!! Mette

  SvarSlett
 5. Nå har jeg tittet og tittet i mange av dine innlegg, blir jo helt hekta... Må bare komme meg videre nå altså. En glede å se :)

  SvarSlett
 6. Very good job with the post. Thanks a lot for sharing.

  SvarSlett
 7. Kjempefine valmuer. Sådden her feilet i år, hmmmm. Ikke alltid man lykkes :) Ha ei finfin helg.

  SvarSlett
 8. Nydelig kombinasjon (igjen :)) ) Tusen takk for frø - de skal i jorda i helgen. Nyt helgen , hilsen Anne

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...