fredag 2. august 2013

Blodbeger


 Det er første gang jeg har Blodbeger Rhodochiton atrosanguineum i hagen og det har vært interessant å følge med på utviklingen. Disse fire småplantene har brukt laang tid på å klatre opp wigwamen, men har til gjengjeld produsert mange søte, klokkeformede blomster. Bladene er også vakre med sin tydelige hjerteform. Skjønner godt at denne planten er en favoritt hos en del medbloggere :-)

Takk til Hagegal-standen på Hagemessen i Lillestrøm for utmerkede planter!

God helg alle sammen!
Klem fra Vigdis

9 kommentarer:

 1. Så fine blodbegerplantene dine er:)...iår har jeg ikke sådd disse,men savner de litt nå når jeg ser dine :)
  God helg:)

  SvarSlett
 2. Ja, blodbeger er en flott plante! Nydelige blomster i solbedet ditt også.
  God helg!

  SvarSlett
 3. Det er første gangen på mange år at jeg ikke har blodbeger i hagen. Jeg kjente umiddelbart et savn :)

  SvarSlett
 4. Det var en flott plante.Artig å se den live. Jeg sådde den ifjor og plantet den ut i juni, men en nord norsk sommer var ikke god nok for blodbeger. Jeg fikk bare se bladene!

  SvarSlett
 5. Ja, disse må jeg ha hvert eneste år! De er så flotte og takknemmelige når en først har fått de til å vokse. Artig wigwam du hadde satt de i :-)

  God helg!

  SvarSlett
 6. Jeg hadde blodbeger første gang i fjor. De sto inne i samme krukke i vinter og nå blomstrer de samme plantene igjen. De trenger litt tid på seg, men når de først er i gang har man dem i blomster helt til vinteren kommer.

  SvarSlett
 7. Du verden, for en flott blodbeger. Min er så liten, men den blomstrer og jeg er veldig stolt, for jeg har sådd den selv.

  Klem

  SvarSlett
 8. Så fint det var med blodbeger på pilstativ!

  SvarSlett
 9. Har den samme her for første gang i min hage i år også. Den slynger seg oppover det rustne armeringsnettingespalieret. Morsom sak. Skal jeg ha neste år også.

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...