lørdag 17. august 2013

Lysegul Cosmos - Pyntekorg

Det regnet og regnet i går og derfor glitrer hagen i dag av tusener av vanndråper på blader og blomster. Solen er her igjen og det ser ut til å bli en fin dag.
Min store hageglede i dag er at denne Pyntekorgen Cosmos bipinnatus 'Yellow Garden' virkelig ble lysegul. Jeg har ventet lenge på at knoppen skulle folde seg ut og i går fryktet jeg at den ville bli hvit. Den er svakt lysegul, må jeg innrømme, men uansett en sjelden farge. Ut fra google-bilder kan disse frøene like gjerne bli hvite eller rosa. Danskenes navn, "Stolt Kavaler", er et meget passende navn for denne planten er høyere enn meg og jeg måtte holde ned blomsten for å kunne ta bilde. Frø er kjøpt hos www.albinusfro.dk.

Ja, min lørdag begynte godt. Ønsker det samme for alle dere som stikker innom bloggen min. Tusen takk forresten for alle gratulasjoner med nyhuset.

Klem fra Vigdis

4 kommentarer:

 1. Lekker farge på den! Jeg har aldri sett kosmos i gult før.
  God helg!

  SvarSlett
 2. Hvor er det en smuk farve på din cosmos, jeg ikke tidligere set gule cosmos. Jeg har en stokrose i den fine lysegule farve, måske skulle vi bytte. De må da være et smukt sommerpar... ;o)

  SvarSlett
 3. Så nydelig! Det var jo morsomt at den faktisk ble gul. Tenk at den er så høy!
  Ønsker deg en strålende søndag i morgen:)

  SvarSlett
 4. Imponerende stolt kavaler! Er enig i at det var en rett og slett tilfredsstillende lysegul tone.

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...