onsdag 24. juli 2013

Revebjeller som blomstrer allerede første år

I natt regnet det lenge og kraftig og det er nesten som om hagen sier Ahhh. Det var på tide med regn nå etter en deilig og lang finværsperiode.
Revebjellene står på et sted hvor det bare er morgensol og har klart seg bra i varmen. Digitalis Camelot White (frø fra Impecta) blomstrer allerede første året hvis man sår dem tidlig nok om våren. Dette måtte jeg prøve ut og jeg må si meg veldig fornøyd med resultatet. Kraftige planter har det blitt! Har lest at man bør kutte ned blomsterstilken før den setter frø for å sikre overvintring og blomstring året etter. Denne typen revebjeller fåes i rosa, Camelot rose og i lilla, Camelot lavender og også en som heter Camelot cream. Frø kan kjøpes hos Thompson & Morgan

Klem fra Vigdis

2 kommentarer:

  1. Det är ju perfekt med en digitalis som blommar redan första året! Den måste jag prova så till våren. Och 'Camelot White' blir det förstås. Vita spiror är alltid snyggt!

    Ha det gott!
    /Ruben

    SvarSlett
  2. Det var noen enormt flotte revebjeller! Så synd de er så gifitige, jeg tør rett og slett ikke ha dem i hagen ennå, siden barna er så små. Men etterhvert når de skjønner "alvoret", må jeg nok så noen. De er bare helt aldeles nydelige. Og disse hvite er de fineste jeg har sett.

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...