lørdag 16. juni 2012

Urter og salat

Plukksalat og ruccolasalat er klare for bruk. Det er veldig tilfredsstillende å bare ta salatbollen og plukke det man trenger for dagens salat rett i den. Ferskere og sunnere blir det ikke.
Nå må jeg så en ny runde, slik at jeg har nok fremover. 

Persille står fint i kurven. Jeg skal snart fryse ned første porsjon.
Persille kommer med nye blader hele tiden.
Nå er første porsjon innhøstet og et fullt syltetøyglass ble det.

Jeg har sådd en ring av rødbeter i en av kurvene. Bladene bruker jeg i salat. I midten skal det komme busktbønner, men jeg lurer på om frøene har råtnet. Aspargesbønner trenger varme for å spire og det har vært kjølig de siste to ukene.

Gressløken blomstrer. Sneglene spiser ikke på timian, rosmarin, oregano, salvie, gressløk og persille.

2 kommentarer:

  1. Jeg har glemt å så rccolasalat. Takk for at du minte meg på det!
    Fint at den spirer fort og kan sås flere ganger i løpet av sommeren!

    Det er herlig med spiselige ting fra hagen, bare man husker på at man har dem :))

    SvarSlett
  2. Må dessverre fortelle at min gressløk stadig har besøk av snegler, men det er kun noen strå som blir spist/bitt over. Ikke noe stort problem, så det blir rikelig til meg.
    Klem fra Wenche

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...