tirsdag 4. juni 2013

Solbedet 4. juni

Tulipanene i solbedet er i ferd med å falme fra saftig orange til mer dempet ravgult. Tulipanen Queen of night holder seg fint og er rålekker sammen med svart hundekjeks  Anthriscus sylvestris 'Ravenswing'. Jeg er enormt begeistret for denne planten som jeg sådde i fjor. Den har det mørkeste bladverket jeg noen gang har sett og den er så luftig, nesten som kniplinger. Den har ikke hatt problemer med å overleve vinteren og etter sigende skal den frøså seg selv (sånn passe håper jeg).

Nå er det masse frøugress i bedene mine. Har gjort veldig lite i hagen de siste par ukene pga hektisk tid på jobben. Men nå er jeg klar for litt opprydding og graving.

Hagehilsen fra Vigdis

9 kommentarer:

 1. Den hundekjeksen var stilig! Men jeg venter med å så den til jeg vet hvordan den selvsår seg hos deg. Alt sånt som lever sitt eget liv har jeg litt angst for...;-)

  SvarSlett
 2. Queen of night og 'Ravenswing' passer perfekt sammen, det vil jeg huske når jeg lægger tulipanløg i efteråret.

  SvarSlett
 3. Hundekjeksen falt jeg for. Aldri sett denne typen. Følger med på spredningseffekten hos deg før jeg våger å gå løs på den:)

  SvarSlett
 4. Hei! Flott solbedd! De mørke tulipanene er virkelig med på å skape karakter i et bedd! Queen of the nigt var flott! Jeg har en mørk en ved navn Tulipan aul Scherer i mitt siiste innlegg! Svart hundekjeks skal jeg merke meg! Flott!! Christin i Cornelias verden.

  SvarSlett
 5. Du har noen sammenplantinger som er bare til å sikle over ! Sortsnavn er nå notert i ønskelisten :)

  SvarSlett
 6. Rålekker hundekjeks. Notert ned i "må-ha" boken min. :) Om jeg luker bort den eller skvallerkål, det må gå ut på ett. Ha en strålende uke. Anne Kari

  SvarSlett
 7. Et nydelig bed! Fantastisk flott hundekjeks, bra du har latinsk navn på den.

  SvarSlett
 8. Fantastisk hundekjeks. Vet du hvor man får tak i frø?

  SvarSlett
  Svar
  1. Jeg kjøpte frø på Thompson & Morgan (engelsk). De trenger litt kulde for å spire og blomstrer andre året.

   Slett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...