lørdag 22. juni 2013

Lime

 Prydtobakk Lime kan jeg ikke unnvære i hagen. Det er en sommerblomst som jeg sår i mars/april hvert år. Den gir en frisk og vårlig touch til bedet og er lett å få til fra frø. 

Sibiriris og limetobakk

Garasjebedet sett fra terrassen. Hagen virker litt større etter at dette bedet ble ferdig. 

I morgen drar jeg og søsteren min til Dublin med Brightwater Holidays. Skal innom The Dillon Garden på mandag og da er det meldt fint vær:-) Jeg har hatt nok av hagereiser med regn det siste året. Jeg har pakket kofferten med alt fra ulljakke til lette topper.

Hagehilsen fra Vigdis

8 kommentarer:

 1. For et nydelig bed!
  God tur! Håper dere får fint vär på reisen!

  SvarSlett
 2. 'Lime Green' med blå iris er vakkert. Ha en fantastisk hagetur til Dublin. Det skulle gjerne vært meg, men du legger vel ut bilder og kanskje en video. Anne

  SvarSlett
 3. God tur. Du har så mange flotte bed i hagen din. Jeg sådde hvite nicotiana i år og neste år blir også lime sådd. Lime er en frisk og morsom farge , nydelig sammen med blått :)

  SvarSlett
 4. Det er blitt flott, garasjebedet ditt Vigdis. Å bruke buskbom som kant i bed, er en nydelig innramming.
  Og lime prydtobakk har jeg her også, men står sammen med prydtobakk i andre farger. Dermed forsvinner den litt. Ser at sammen med blått er den vakker.

  God tur til Dublin!
  PS! Har sendt deg mail.

  SvarSlett
 5. Kjempe fint. Jeg gleder meg til mine nicotiana blomstrer.

  Ønsker deg en kjempe fin tur. Klem

  SvarSlett
 6. Så flotte grønne tobakksplanter og nydelige blå iris! De passet godt sammen. God tur, så deilig å pakke kofferten for å reise på tur og se flotte hager. Riktig god reise ønskes deg!

  SvarSlett
 7. Flotte bilder! Jeg glemmer alltid bort å så de vakre limefargede blomstene, så de må jeg huske til neste år.

  God tur!

  SvarSlett
 8. Skjønner godt at du ikke kan unnvære den. Lekker farge og i fin harmoni med irisen. Jeg har sådd en rosa/lilla miks i år. Ikke blomstring ennå. Nyter dine imens:)

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...