torsdag 6. juni 2013

Euphorbia Fireglow m.m.


 Krypjonsokkel er en vakker bunndekker selv om den som regel sprer seg utover litt fortere enn det man liker. Men for meg som prøver å fylle mange store bed er den fremdeles en kjærkommen bunndekker. Her er den sammen med en liten avlegger av Euphorbia am. Purpurea. 

I Haven i Hune tok jeg bilde av denne Euphorbiaen, og nå har jeg fått tak i en som ligner: Euphorbia Fireglow. 
Enda et bilde fra Haven i Hune (aug 2012). Denne fargepaletten er så vakker at jeg har lyst til å lage noe lignende i hagen på forsiden av huset. Både Euphorbia Fireglow og krypjonsokkel burde passe inn :-)

Hagehilsen fra Vigdis


5 kommentarer:

 1. Så flotte bilder fra Haven i Hune! De passet godt i sammen, ja. Jeg har luket vekk all jonsokoll her, for den holdt på å ta over hele bedet. Den er fin hvis en bare skal dekke et område i steden for ugrass.

  SvarSlett
 2. Nydelige farger som vanlig :)) Ja man må være litt hard med jonsokollen , men jeg elsker fargen på den. Nå har jeg flyttet den over til 3 vanskelige og tørre skyggebed. Funker som bare det. Jeg vil heller ha planter som dekker jorda enn bar jord som ugresset elsker.

  SvarSlett
 3. Ja, Euphorbia har mange spennende arter:)
  Ha en fin dag!

  SvarSlett
 4. Det var noen nydelige farger! Delikate! Fint med tips til planter som sprer seg. Vår hage er også i største laget, så vi jobber for å få den lettstelt - det vil si, unngå unødig luking med bunndekkere, som her.

  SvarSlett
 5. Trives Krypjonsokkoll som skyggeplante?

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...