mandag 6. mai 2013

Mye å gjøre

Har hatt to strålende hagedager i godt vær og lekt meg i hagen. Hyggelig å plante ut alle Julerose-hybridene. God trim har det også blitt med all delingen og flyttingen av stauder. 
Graving på forsiden av huset tar tid, ikke minst på grunn av masse stein.
Kjempet en lang kamp med disse, men jeg vant!

I dag har jeg plantet en Stjernemagnolia Stellata (nederst til høyre) og parykkbusk (mellom vinduene). Det er en merkelig jord i denne delen av hagen med mye grus, store steiner og fra 20 cm dybde og nedover massiv leire. Har derfor jordforbedret med veksttorv og kugjødsel. Litt irriterende med de to kumlokkene, men jeg skal nok kamuflere dem.

Rosestorkenebben har vokst utrolig de siste dagene. Om en måned er den så stor at buksbomkulene virker latterlig små i forhold. Nå er det slutt på graving de neste dagene, har en konfirmasjon å forberede :-)

Hagehilsen fra Vigdis

11 kommentarer:

 1. For en jobb! Kan tenke meg at det var tungt ja! Men fint blir det - det er sikkert og visst.

  SvarSlett
 2. Imponerende jobb du holder på med!..men de er så flotte disse stene du jobber med...lekkert blir det:)
  Så langt Rosestorknebben er kommet:)
  Ønsker deg en fin ny uke:))

  SvarSlett
 3. Hei Vigdis

  Ja, det bliver fint - din stentrappe ser rigtig godt ud!
  Det er en flot placering af Magnoliaen.

  Du må have en dejlig aften:)

  SvarSlett
 4. Det er litt av en jobb du har gjort, men du verden så fint det blir! Jeg er så glad i steiner (når de er ferdig oppe av bakken altså)så jeg syns trappen din og steinene i bedet/muren gjør det ekstra flott!
  Lykke til videre med prosjektet. Det skal bli spennende å se mer fra det når alle planter også er på plass:)

  SvarSlett
 5. Jeg likte veldig godt den trappen. Der ser det ut til å bli fint!

  Jeg har også et sånt stygt kumlokk i et blomsterbed, men prøver å sette oppå en stor potte med noe sommerblomster og legger steiner rundt. Da blr det med ett mye bedre. :)

  Ha en flott uke.

  SvarSlett
 6. Så flott det ble ! Liker godt gresstien som slynger seg forbi beddene dine. Kumlokkene ser man jo nesten ikke sden blikket følger stien - smart :)) Lykke til med konfirmasjonsforberedelsene ! Anne

  SvarSlett
 7. Det blir jo kjempefint med de nye plantene! Julerosene kommer virkelig til sin rett der. Jeg misunner deg de flotte steinene :-)

  SvarSlett
 8. Fy søren så flink du er Vigdis. Dette blir superflott. Du må jo bli bjørnesterk med slik tungt arbeid å bakse med. Hadde vært morsomt å kikke innom deg på hagevandring er gang. Tar du i mot tro?

  SvarSlett
 9. Det så bare SÅ flott og ikke minst ryddig ut! Du er virkelig flink som får det til.

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...