lørdag 18. mai 2013

Laaang dag i hagen

Jeg er nettopp kommet inn etter en lang dag i hagen og er støl i hele kroppen, tørst og ikke minst skitten. Hagen har nok et mer duggfrisk utseende enn meg i kveld. Men det har vært en deilig dag med sommervarme, mild vind og sol :-)
Rosene vokser seg grønne og fine. Mine tre hvite buskroser har alle overlevd, to av dem uten synlige skader.
I juni i fjor blomstret den slik. Jeg er veldig glad i roser hvor man ser pollenbærerne. Insektene setter pris på slike roser også.
Skrytebilde :-)

Hagehilsen fra Vigdis

5 kommentarer:

 1. Støl, tørst og skitten hørtes ut som min dag i dag. Det er nesten så man kan sitte å se at det vokser nå, så det blir nok en arbeidsdag i hagen i morgen også.

  SvarSlett
 2. Hi hi, same her. Har vore ein lang hagedag her hjå meg også. Men du så herlig i slikt flott ver.
  Då er du heldig som har fått igjen rosene dine. Eg ventar i spenning på mine, men eg trur det er mange som har gått tapt denne vinteren.
  Ha fortsatt ei god pinse, frå MarJE.

  SvarSlett
 3. Vi har virkelig fått en forsmak på sommeren : ) Så flott at rosene dine har klart den tøffe vinteren! Ha en strålende pinsehelg!

  SvarSlett
 4. Så deilig med en slik varm hagedag! Jeg trodde en liten stund at jeg hadde blitt brun i dag... helt til jeg gikk i dusjen og alt rant av ;) Men så fikk jeg gjort mye da :D
  Ønsker deg en fin og sommerlig pinsehelg videre også!

  SvarSlett
 5. Er det rosen Aicha du viser her?
  Jeg plantet 2 stk i fjor. Den ene ser ut til at frosten har kvestet hardt. Foreløpig har jeg ikke klippet den. Jeg har villet gi den en sjanse. Har du noen gode råd for beskjæring?

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...