tirsdag 14. mai 2013

Hagen i morgenlys

Morgenlyset var vakkert i dag med et slørlett skydekke. Jeg sprang ut med kameraet selv om jeg hadde annet å gjøre. Alt regnet har gjort hagen godt og det er grønt og friskt overalt. Snart springer tulipanene ut og marikåpe og storkenebb lager fine tuer i bedene. Flekklungeurt og primula er i full blomst og Lammeøre begynner å bli pen igjen (nederst til høyre). Rødkvannen vokser lovende (i midten til høyre). Det er så deilig :-)

Hagehilsen fra Vigdis

10 kommentarer:

 1. Herlig og nesten sommerlig hos deg, i skrivende stund hagler det skikkelig her, hagen ble hvit igjen. Arghhhh.
  :)

  SvarSlett
 2. Så deilige bilder!
  Du, jeg må bare spørre for jeg har rødkvann for første gang nå... Er det bare blomstene som blir røde, eller blir bladene det også etterhvert?

  SvarSlett
 3. Ja, det er herlige tider i hagen nå. Hadde vi bare hatt litt varme også nå, så hadde det vært supert.

  Klem

  SvarSlett
 4. Vakre bilder! Ja, nå mangler vi bare varme, det er helt sikkert. Morgenlys i hagen er verdt å få med seg. Håper at vi kan se mer av solskinn etterhvert og ikke bare regn.

  SvarSlett
 5. Nydelige bilder! Så mye som har kommet i bedene dine allerede. Deilig tid dette!

  SvarSlett
 6. Åh, flekklungeurt er så fin! Jeg har rød lungeurt i feriehagen, men vet jo innerst inne at jeg skal utvide en smule, ja :) Flotte bilder!

  SvarSlett
 7. Lekkert fotografert av vårhagen!

  SvarSlett
 8. Morgenstund har gull og vakre blomster i munn:) Nydelig var de alle sammen.

  SvarSlett
 9. Flotte morgenbilder!...og all regnet vi har fått gjør godt for jord og planter..selv om jeg klaget veldig i siste innlegg:))
  Nydelig hage du har Vigdis:)))

  SvarSlett
 10. Utrolig godt lys i bildene dine. Vindstille så det også ut! Ja været kan sannelig skifte. Skjønner godt at du måtte ut med kameraet!

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...