onsdag 3. april 2013

Rosa collage

På sørsiden av huset har jeg rosa planer for bedene. Her skal det graves masse så snart telen forsvinner. Kjenner jeg er veldig utålmodig etter å komme i gang! Ingen sjokkrosa farger får innpass i denne delen av hagen, bare lyserosa pluss hvitt og purpur som kontrast.

Pionen blomstrer tidlig på sommeren og jeg liker effekten av disse blomsterballene. Lurer litt på om jeg skal kjøpe en rose med lignende blomster slik at bedet har noen store blomster også senere på sommeren.
Bilde fra Commons Wikimedia
Queen of Sweeden vil sikkert passe, men er det noen som vet om en lyserosa rose som har enda mer bollefassong? jeg ønsker meg altså en sort som ikke folder kronbladene fullt så mye ut.

Hagehilsen fra Vigdis

8 kommentarer:

 1. For en nydelig collage! Til å smelte av.

  Den mest ballformede jeg kan tenke meg, er Raubritter.

  Når det gjelder Austin-roser med lyserød ballfasong, vil jeg anbefale Brother Cadfael og Geoff Hamilton. Hva med Heritage, vider den seg for mye ut? Mary Rose er kanskje for blårosa.

  Hjerteligste rosehilsener fra Ingvill

  SvarSlett
 2. Takk for tipsene:-)Disse sortene skal jeg merke meg.

  SvarSlett
 3. Dette var mye lekkert på ett brett! Lykke til med plantingen og det må vel snart være slutt på telen og den harde frosten.

  SvarSlett
 4. For en lekker rosa sommerdrøm!

  SvarSlett
 5. Det var virkelig "Pretty in pink"! Utrolig lekkert med purpur kombinasjonen. Der satt du meg på en ide:) Lykke til med bedet!

  SvarSlett
 6. Herlige, myke rosatoner.Vi har mye
  å se fram mot!

  SvarSlett
 7. Nydelig collage! Synes Ingvild sine forslag var fine. Maria Theresia er også en nydelig rose som ville passet fint. utrolig flott ned den mørke purpur fargen som kontrast!
  Synes du er så dyktig i hagefaget og jeg gleder meg over hvert innlegg du legger ut:-)

  SvarSlett
 8. Herlig!!...virkelig noe å drømme om...mens vi venter:)
  Ha en fin kveld:))

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...