tirsdag 23. april 2013

For ett år siden.....


For nøyaktig ett år siden blomstret primulaene fint og løvet hadde begynt å sprette på trær og busker.
Først nå titter primulaene frem så smått. men den som venter på noe godt.....Det ser ut til å bli mange flere blomster i år på denne stor hvite kuleprimulaen som jeg kjøpte i fjor. Flere av de lysegule Maria Nøkleblom-tuene delte jeg i fjor høst og plassert rundt omkring i bedene. Noen av de skal flyttes over til forsiden av huset.
Har endelig begynt å grave ut bed her på forsiden av huset. Planen er at all plen skal vekk og at det skal bli en sti midt mellom husvegg og hekk, omgitt av stauder og busker. Føler det som om jeg er en maler som står der med et tomt lerret foran meg. Spennende og gøy!

Hagehilsen fra Vigdis

3 kommentarer:

 1. Ja, det er litt av en forskjell! Jeg tror at denne våren i år er egentlig ganske normal, og at den våren i fjor var høyst unormal ;-)
  Det er lett å bli bortskjemt med en tidlig vår...

  SvarSlett
 2. Utrolige forskjeller, ja. Ser ut som du har agnbøkshekk. Fineste hekken synes jeg. Har lyst til å bytte svartsurbær til agnbøk, men det er et stor prosjekt her og dyrt, så det får vente. Blir nok andre prosjekter her i år, vår første vår her blant annet...;) Maria nøkleblom har jeg så fine barndomsminner med så jeg må ha noe av den:)

  SvarSlett
 3. Du er iherdig, Vigdis. Blir spennende å følge med prosessen videre.

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...