mandag 15. oktober 2012

Høstblader

Her er mitt bidrag på Moseplass-konkurransen med tema høstblader.


Jeg har laget et lite potpurri av de mest fargerike bladene jeg kunne finne (i naboens hekker). Høsten er en fin tid med farger som vibrerer av energi. Berberishekker er spesielt flotte nå, men akk så fulle av lange torner. Lønnetrær har en egen evne til å spre seg via frø. Om våren dukker lønnespirer opp her i hagen, og hvis jeg ikke passer på blir det fort noen små lønnetrær i bedene. Honninggyldne lønneblader er derimot velkomne på plena her.

Hagehilsen fra Vigdis!

10 kommentarer:

 1. Kjempe flott bilde med mange fine høstfarger!

  Ønsker deg lykke til i konkurransen! klem

  SvarSlett
 2. Nydelig bilde! Berberis er noe jeg aldri kommer til å ha i hagen pga. de fæle tornene, men du verden så flotte de er på høsten. Lykke til!

  SvarSlett
 3. Så nydelig bilde! Lykke til i konkurransen!
  Berberis har jeg fått i hagen nå iår. Småfuglene syntes tydeligvis at jeg trengte berberis så de slapp ned noen frö fra naboens berberis her hos oss. Nå kommer det opp små planter både her og der rundt omkring fuglemateren:-)

  SvarSlett
 4. Så fint , fargene og de små snøballene passer så godt sammen.

  Marit.

  SvarSlett
 5. Her tror jeg jammen ekorna eter opp alle lønnefrø lenge før de blir spirer, de sitter og gasser seg oppe i trærne her nå :D
  Nydelig bidrag, koselig at du er med!

  SvarSlett
 6. Lønna prøver å invadere Solbakkjen, så hu er ikkje velkommen. men vakrere høsttre skal man lete lenge etter. Skulle hatt en park på 30 mål!! Nydelig knippe høstblader. lykke til i konkurransen!

  SvarSlett
 7. Så nydelig bilde av høstpotpurri! Elsker kontraster, og her var det masse!
  Lykke til i konkurransen!

  SvarSlett
 8. En skikkelig høstmiks :) Lykke til!

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...