lørdag 15. september 2012

Hjelp, for noen priser!


Fjorårets "princess Irene" som jeg gjerne vil ha flere av.

En del hageting er absurd dyre i Norge. Ikke minst gjelder det løk. Bare hør her! Plantasjen tar kr 79,90 for 10 tulipanløk av f.eks typen "Queen of night", "Spring green" og "Princess Irene"!!! Joda, hvis man kjøper fem pakker, får man den femte gratis. Men de fleste vil vel synes at det holder med to-tre pakker når prisene er så vannvittige. Jeg betalte kr 20 for 8 stk løk i Danmark. Og nå er den danske krona ca like mye verdt den norske. På Tulips.no får man 10 "Queen of night" for kr 45.

Til tross for moms og toll tror jeg bestemt at Plantasjen tjener veldig godt på hver tulipanpakke.

Noen som vet hvor man kan gjøre en god netthandel på løk? Slik prisene er nå venter jeg til oktobersalget av løk..........håper det blir mildt vær slik som i fjor.

6 kommentarer:

 1. Dei tulipanane var virkelig lekkre!!!!......var innom Europris i dag der såg eg dei hadde ein del løk som ikkje var dyre men utvalget var ikkje så stort der. Dei sortane du nevner her hadde dei nok ikkje trur eg...studerte ikkje så nøye for eg må først få i jorda dei eg har kjøpt før eg kjøper meir. Været har vore ufyselig lenge så det er ingen hageaktivitet her.
  Ha det fint.

  SvarSlett
 2. Helt enig, der er vanvittig dyrt. Jeg bestiller løk gjennom en tidligere kollega som får dem fra Holland. Prøv www.jubholland.nl. Jeg har bl.a bestilt 100 'Princess Irene' derfra. Kjempefine løk, men det er kanskje i det seneste laget å bestille nå for det tar tid å få dem hit. Anne

  SvarSlett
 3. Eurobulb har også endel billigere løk, men en må ikke glemme bort frakt, moms, sunnhetsertfikat og fortolling. Jeg har prøvd det, så jeg vet alt om det ;-) Siden Danmark er medlem av EU, så er alt av løk, planter osv. mye billigere der. Vi er så heldige som har så mange fordyrene mellomledd. Not...
  Jeg vurderer å bestille fra Eurobulb neste høst. Hvis en går flere sammen så blir det litt billigere, men dyrt blir det uansett.

  SvarSlett
 4. Hei!
  Ja, det gjelder å passe på der det er billig. Jeg kjøper ikke løk hver høst, for det blir fort for dyrt!

  Ha en fin kveld! klem

  SvarSlett
 5. Huff, enig med deg. Jeg synes egentlig alt med hage er dyrt, så det gjelder å passe på når det er salg.

  SvarSlett
 6. Hei:)
  helt enig med deg! jeg syns også det er dyrt!
  jeg kjøper noen få løk hvert år;) så får jeg delt det opp litt ;)
  i åra har jeg hvert så heldig å fått en hel bærepose gratis:)
  håper på pent vær en dag , for her skal det plantes :)
  klem :)

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...