torsdag 10. mai 2012

Perlevenner

Det er deilig å ha en bestevenninne som er (nesten) like hagegal som meg selv. Vi kunne nok ikke dele hage, for vi har vidt forskjellig smak nå det gjelder sammenplanting, men vi gleder oss sammen over utviklingen i hagen. Praktisk at hun bor i nabolaget! Her er noen bilder fra Wenches hage og jeg syns det passer godt å starte med Løytnantshjerter. De ser da ut som to gode venninner som gir hverandre en klem! Hostaen borer seg fram. Skikkelig lilla!

Jeg er ingen pelargonium-fan, men denne liker jeg.

Denne håper jeg å få en avlegger av!

I går kveld var vi ute på sneglejakt sammen og det var ikke vanskelig å finne slimkrypene. Det har regnet en del og sneglene storkoste seg. Jeg fikk et sjokk da jeg så på naboens komposthaug (ligger inntil min hage). Her aulet det av snegler, rene sneglekongressen, og jeg tok meg til rette og fjernet dem. (Æsj) Skal legge ut sneglegift i nærheten.

4 kommentarer:

 1. Det er sikkert veldig kjekt å ha noen som har samme hageglede som seg selv. Det er moro å dele planter og interesser med en annen. Snegler har jeg enn så lenge ikke, og vil heller ikke ha noen... Ha en fin hagedag!

  SvarSlett
 2. Enig- flaks å ha venninne som i tillegg til å bo nærme også har samme interesse! Fine vår-bilder:) Ha en fin kveld!

  SvarSlett
 3. Kjempe fine bilder fra din venninnes hage! Nydelige blomster!

  Håper du vinner kampen mot sneglene!

  Klem klem

  SvarSlett
 4. Ja dette var kjente inslag.
  Har vist sett dem før, i levende live. Håper de kan glede andre like mye som de gleder meg.
  Er glad for at vi ikke har helt lik smak. Det ville blitt kjedelig om jeg kom i hagen hos deg og den var lik min. Nå er den inspirerende og gir andre og friske ideer. Er veldig glad for det. Gleder meg til mange fine lyse lange sommerdager og kvelder sammen. Klem fra Wenche

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...