fredag 16. mars 2012

Konkurranse fra Moseplassen


Hagebloggen Moseplassen har konkurranse med temaet Sammenplanting. På bildet ser du mitt bidrag. Jeg er ganske fornøyd med det ville preget i dette bedet. Prydgress skaper en helt spesiell bevegelse og letthet. Samtidig er det ofte vanskelig å finne de rette blomsterplantene sammen med prydgress. Solbruden 'Morheim Beauty' og hvit solhatt med sine ujålete blomster syns jeg er fine sammen med gress. I forgrunnen til venstre er det Carex comans 'bronze' som matcher den rødbrune fargen i Solbruden. Prydgresset til høyre kjenner jeg ikke navnet på, men planten sprer seg fort utover (huff!).

6 kommentarer:

 1. Det var et utrolig flott bed, her gjorde gresset virkelig susen .Jeg liker det litt ville preget over det.
  Lykke til i konkurransen :-)

  SvarSlett
 2. Hei Vigdis!
  Så moro at du har kommet i gang med hageblogg du også! Jeg har snart holdt på i ett år og det dukker stadig opp nye muligheter og ideer til hvordan jeg kan bruke og utforme bloggen på. Håper vi kan dele vår felles interesse i framtiden. Fine bilder av samplanting! Gå gjerne inn på min blogg å se hva vi har gjort det siste året. Lykke til med blogg og konkurranse!

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk for hyggelig tilbakemelding!

   Slett
 3. Fint og frodig bed du har! Ble nesten noe sydlandsk over dette, men sånn er det vel med solglade samplantinger :D Ha en flott helg!

  SvarSlett
 4. solbrud, jeg glemmer alltid hvor flott den er!
  Kjempehyggelig at du er med på konkurranse :)

  SvarSlett
 5. Det er jo lige så smukt som en grøftekant, et rigtig godt bidrag til konkurrencen, så sommerligt:)
  Den solbrud er virkelig smuk.

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...