lørdag 12. april 2014

Rosa og blått

Jeg har aldri vært særlig begeistret for kombinasjonen rosa og lyseblått. Tror det skyldes overdose av denne fargekombinasjonen på 80-tallet og at jeg selv blir veldig bleik i disse to fargene.

Men nå har jeg fått øynene opp for rosa og klar blå. Hvor friske og deilige disse fargene er sammen! Scilla har spredt seg hit til Lungeurten på egen hånd og der skal den få lov til å bli. Nå skal jeg jakte på en lungeurt-sort som er mer klarblå. Noen som kjenner navnet?

Klem fra Vigdis

6 kommentarer:

 1. Desværre kan jeg ikke hjælpe med navnet, men det ser nu sødt og fint ud med lungeurten med disse farver. Klem fra Ulla

  SvarSlett
 2. Jeg ved desværre ikke så meget om lungeurt, men hvor der det dog et dejligt billede :)
  KH
  Marianne

  SvarSlett
 3. Kanskje du tenker på Pulmonaria 'Blue Ensign'? Den kjøpte jeg fra Garden Living i fjor. Er spent på om den har klart første vinteren her og vil blomstre etterhvert :)
  Det ble en nydelig kombinasjon hos deg med lungeurt og Scilla.
  Ønsker deg en riktig god påske :)

  SvarSlett
 4. Det fine med hageverden er at smaken får lov til endre seg, når som helst:) Flott kombinasjon, både i farger og sorter. Lungeurten oppdaget jeg for fullt i fjor. Ha en riktig god påske.

  SvarSlett
 5. Det ser nå helt nydelig ut for meg. Og både rosa og blått er farger jeg liker i hagen. Forresten er det rart med naturene; det er som om alle fargene harmonerer uansett. Og så skifter de gjennom hele sesongen. En deilig tid! God Påske!

  SvarSlett
 6. Jeg synes det var fine bilder i rosa og blått / smart å la lungeurt og scilla finne hverandre:)

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...