lørdag 5. april 2014

Best å være inne

 Tre grader og iskaldt regn ute.... altså på med boblejakka igjen etter en utrolig fin solskinnsuke. Plantene har iallefall godt av regn nå og det er på tide å gjødsle.
Gyldenlakk og Lupin er i fin form og  jeg spår at de får blomster med mørke farger.

Det har blitt litt frodigere i bedene og det er absolutt vårlig ved garasjen. Elsker hvitt, lysegult og vårgrønt. Skulle bare ha hatt mye mer av dette i bedene.

Julerosehybridene blomstrer her i hagen også :)

God helg!
Hilsen Vigdis

8 kommentarer:

 1. Det begynner å bli mye vakkert i beddene nå, og det blir så glade for! Etter en lang vinter er selv de minste blomster velkommen. Dine var alldeles ikke små, men veldig vakre!

  SvarSlett
 2. Her kom det også litt regn i dag og jeg tror det kom vel med :-)) Mye fint som blomstrer hos deg nå! God søndag!

  SvarSlett
 3. Oj, oj oj, så langt det har kommet i dine bed! Herlig å se så store tuer og blomstring allerede. Jeg har tilbrakt den kalde, våte dagen på Hagemessen. Der var det varmt og vårlig :) Kom hjem til et dryss av nysnø med handleposene fulle av optimisme :)

  SvarSlett
 4. Hei Vigdis! Så flott det er i bedet ditt allerede! Skjønner godt du er glad i den fargekombinasjonen. Den gir slikt et friskt inntrykk. Så flott Julerosene står hos deg. Har noen jeg også men de er på hell. Det kom regn hos oss også i dag og det passet egentlig helt fint. Da får vi gjødslingen unna før vi tar påskeferie og håp om grønnere plen når vi kommer hjem :) Fin søndag ønskes fra Tone

  SvarSlett
 5. Ja, det har kommet lenger hos deg, nydelige vårbed. Jeg har nok vært litt redd for å fjerne vinter tildekking. Men godt med litt regn. Var ute noen timer i ull og dun, og kaffen måtte taes innpakket i pledd. Det er vår!
  God søndag.
  Eirin

  SvarSlett
 6. Ja..boblejakken måtte frem denne helgen...iskaldt ble det,men blomstene er tøffe og greier det fint:)
  Godt med regn,og glad var jeg som hadde fått ut både gjødsel til rosene og kompost:)
  Masse nydelige som blomstrer i bedene dine!
  Fin ny uke Vigdis:)

  SvarSlett
 7. For noen vakre rosa julerosehybrider du har, Vigdis! Kun hvite her hos meg foreløpig. Står på ønskelista.
  Og takk for tipset om å komme i gang med gjødsling. Det regner fortsatt i dag også, jeg har fri så skal komme meg ut å få slengt ut noen posjoner.
  God ukestart.

  SvarSlett
 8. For noen søte vårblomster! Utrolig vakker gulfarge på de gule små primulaene. Sukk:)

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...