tirsdag 26. november 2013

Oversiktsbilder i slutten av november

Som dere ser, har jeg ikke akkurat noen stor hage...og når jeg betrakter hagen slik ovenfra, slår det meg at denne sirkelen med gress gjerne kan krympes litt. Ønsker meg noen fine buksbomkuler på venstre siden av sirkelen også.

På denne tiden av året er jeg ekstra glad i alt vintergrønt. Når alt visner og legger seg flatt, så gir buksbom struktur og og liv til hagen.

Slik ser det ut ved inngangspartiet nå. Vinteren er her......og neste helg blir det adventsbelysning ute.

Hagehilsen fra Vigdis

8 kommentarer:

 1. Hagen din er flott også i vinterskrud!
  Og jeg som trodde du hadde sooor hage..for du har jo så mye spennende og flott i den:)
  Fin kveld til deg:))

  SvarSlett
 2. Det er vel et typisk tegn på at man er "hagegal" at man stadig vil krympe gressplenen:-) Jeg gjör akkurat det samme her i hagen.
  Klem!

  SvarSlett
 3. Interessant å se hvordan du har bygget opp hagen din. Jeg synes sirkelformen gir et fint inntrykk, og synes du bør fortsette å ha en sirkelformen plen selv om du eventuelt gjør den mindre. Jeg er enig i at det gjør seg med busker som gir struktur når alle staudene har gått i dvale. Hos oss er ikke buksbom vinterherdig, så jeg har plantet kuletuja som en slags erstatter.

  SvarSlett
 4. Det er litt annerledes å se på hagen nå som den nesten er helt flat. Om sommeren er den liksom mer tredimensjonal med alt som vokser i høyden. Da blir den på en måte større også. Er det ikke rart?
  Men samtidig så får man veldig god oversikt over strukturen i hagen på denne tiden. Jeg liker sirkelen din veldig godt, enten den er stor eller liten:)

  SvarSlett
 5. Fint selv på vinteren hos deg, Vigdis :)

  SvarSlett
 6. Dejlige billeder.
  Hvor ser det godt ud med kurvene på trappen.
  Tak for kigget.
  Ha´ en god dag.

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...