fredag 22. november 2013

Flyttingen er utsatt

Dere som følger bloggen min husker kanskje at vi på sensommeren kjøpte oss et "nytt" eldre hus med stooor hage, selve drømmehagen for mitt vedkommende. Noen har kanskje lurt på hvorfor jeg ikke har skrevet mer om dette, men det skyldes at alt har vært så usikkert rundt salget av huset hvor vi bor nå. Denne høsten har det vært dårlige tider for salg og vi ville tape en del penger ved å selge det "billig" nå. Dermed var det mest fornuftig å utsette salget og vente på bedre tider. Vi har derfor leid ut nyhuset på ubestemt tid.
feeling blue....

Dette har vært litt tøft for oss, og diskusjonene har vært mange. Men nå har jeg falt til ro med denne utsettelsen og funnet ut at vi har det veldig bra her i huset og hagen også.

Ha en god helg!

9 kommentarer:

 1. Det var en fin illustrasjon av "feeling blue" - den stakkars våte blomsten! Huff, jeg har hørt om flere som sliter med å få solgt i høst. Håper det bedrer seg raskt! God helg!

  SvarSlett
 2. Uff søte Vigdis, ja jeg er en av dem som har tenkt på deg og huset. Vi får trøste oss med at å vente på en glede, også er en glede. Desto deiligere den dagen du kan gå i gang! :) Jeg er spent på hvilken farge du vil føle den dagen, kanskje feeling pink? Eller blir det energetic orange, kanskje, som i det flotte flammebedet ditt? Sender deg masse rosa tanker fra Gran Canaria.

  SvarSlett
 3. Jeg har näre familie som har solgt hus i höst og har skjönt at det er vanskelig. Det er virkelig "kjöpers marked" for öyeblikket. Flott at dere kan leie ut det nye huset da - håper det ordner seg med salget snart også!
  Klem!

  SvarSlett
 4. Så trist da! Men det er jo bedre å vente, for boligprisene går sikkert oppover en gang igjen.

  SvarSlett
 5. Trøsten får være at det ikke blir så mye haging på denne årstiden uansett?! God helg!

  SvarSlett
 6. Det er jo greit så lenge du kan leie ut nyhuset.
  Vente på oppgangen igjen virker lurt. Den kommer.

  SvarSlett
 7. Jeg krysser fingrene for at dere får solgt huset.
  Ønsker deg en fin helg. Klem

  SvarSlett
 8. Huff, det var kjedelig... Skjønner at det har krevd sitt å komme til den avgjørelsen. Men er det slik så er det slik. Gamlehagen er sikkert glad for å få blomstre for deg enda en stund! Og nyhagen kan planlegges og replanlegges mange ganger så du vet hvordan du skal ta fatt når den tid kommer.
  God helg:)

  SvarSlett
 9. Der fikk jeg forklaringen ja. Har tenkt på deg. Skjønner godt valget deres. Vanskelige tider med hussalg forstår jeg.
  Det ordner seg i marsjen.

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...