tirsdag 3. juni 2014

Endelig litt skyer...

Det er ikke ofte jeg sier "endelig litt skyer", men nå trengte hagen sårt litt pause fra den stekende solen. Skulle ønske det kom en del regn om natta også...
Kongslysene verbascum phoeniceum har vært flotte og stramme om morgenen, men ut på dagen i det harde sollyset har de vært et sørgelig syn. Blomstene har hengt med hodet for å si det sånn. Neste morgen har de vært like fine heldigvis.

Denne type kongslys er kanskje ikke så solelskende som jeg har trodd.
Hagehilsen fra Vigdis

3 kommentarer:

 1. Ja...jeg tor nesten ikke på meg selv om dagen...går og ser etter mørke skyer og lengter etter regn...som vestlending er dette noe uvanlig...hi,hi..men nå er det så tørt at vi må snart ha litt vått fra oven:)
  Nydelige kongslys...jeg har sådd noen hvite-lys gule...husker ikke navnet...og trodde at de likte godt sol ...vi får se til neste år:)
  Fin kveld til deg:)

  SvarSlett
 2. Så hyggelig å se blomster i kveldslys. Det er liksom det med at det kan bli for mye av én ting, men som du sier, det hadde gjort seg med regn om natten, da tror jeg blomstene hadde tålt den ekstra sterke solen også :)

  SvarSlett
 3. Jeg har samme erfaring med kongslys violetta - det virker som om de lukker seg litt i solsteiken, for så å åpne seg igjen om kvelden. Interessant fenomen.

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...