fredag 21. mars 2014

Hagen 21. mars 2014


Har hatt noen deilige timer i hagen i dag. Bedene er stort sett ryddet, så nå er jeg mest opptatt av å plante ut avleggere og å flytte på stauder. Jeg har det virkelig gøy når jeg graver opp stauder, deler dem og redesigner bedene. Siden det er ganske tung leirejord i hagen her, pleier jeg å blande inn litt torv når jeg planter på nytt.Blomsterklokkene er helt overflødige nå, men jeg synes de pynter opp likevel.

Kjære bloggvenner, ha en god helg :)
Klem Vigdis

9 kommentarer:

 1. Flotte vårbilder du viser! Å grave og plante er nok det beste som finnes tror jeg:-)
  Ha en god helg!
  Klem Nora

  SvarSlett
 2. Hei! Dette er vårbilder, lyset, planter som pipler opp og til og med blomstrer. Deilig.
  Vet du hva? I dag fant jeg to potter som jeg hadde satt et beskyttet sted med spirer. Det var hundekjeksen som jeg fikk frø av deg i høst. Utrolig morsomt. God kveld! Anne

  SvarSlett
 3. Så fint du har fått det i bedene dine etter dagens økt. Og så fint det spirer hos deg :) Glassklokker er veldig dekorative! Det ønsker jeg meg :) Fine bilder fra hagen :) God helg! /Tone

  SvarSlett
 4. spring is coming! Wonderful!

  SvarSlett
 5. Dear Vigdis,
  I can see how much love you put in your garden!!! Beautiful!
  All the best
  Elisabeth

  SvarSlett
  Svar
  1. Deilige vårbilder. Tør ikke helt å fjerne vinterdekke enda, men det kribler etter å sette igang, så jeg får gå igang med lukingen.
   Ha en fin dag.
   Eirin

   Slett
 6. Kjempe flotte bilder fra vårhagen din. Nyt den og kos deg.

  Ha en fin søndag. Klem Vivi

  SvarSlett
 7. Flott hage du har! Her er det mye fint :) Vi etablerte hagen vår i fjor og jeg plantet mange stauder jeg ikke vet hva er. Jeg hentet hos mine foreldre og svigerforeldre :) Alt sammen ble fraktet i poser og jeg tror jeg har plantet noen av staudene sammen uten å vite det. Eller glemt at jeg plantet dem så tett ;) De kommer i hvert fall opp ganske tett. Jeg lurte på om det var for tidlig å flytte dem, men da ser jeg at jeg kan gjøre det :) Ha ei fin uke! :)

  SvarSlett
 8. Å så gøy det er med vårlig opprydningsarbeid! Jeg kribler i fingrene!

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...