lørdag 18. juli 2015

Herlig blomkarse - 'Purple Emperor'

En av årets frønyheter her i hagen er denne flotte blomkarsen Tropaeolum majus nanum 'Purple Emperor'. Jeg måtte jo bare kjøpe den da det ble lovet at den får rosalilla blomster. Tja, mine ble mer ferskenrosa og vinrøde. Men fine er de!
Den har lange og slyngende stengler. En av de få tingene jeg har fått gjort i hagen i sommer er å anlegge denne stien. Ble så lei av å klippe plena her.

Hagehilsen fra Vigdis

4 kommentarer:

 1. De var kjempesøte. Tenker alltid jeg skal kjøpe andre sorter enn den vanlige jeg har hatt i alle år og som jeg tar frø av, men det har aldri blitt noe av. Tror jeg må gjøre alvor av det til neste år.
  Hilsen Ingeborg fra fruhaldshage

  SvarSlett
 2. Spennende med en ny type Blomkarse. Den nye stien din er fin. Greit å slippe gressklipp på slike steder.

  SvarSlett
 3. Oisann, lekre! Disse har jeg også sådd i år, men mine har bare blomsterknupper enda. Nå gleder jeg meg til de kommer i blomst :-)
  Smart med sti i stedet for plen.
  Ha en fortsatt fin sommer :-)

  SvarSlett
 4. Jeg liker også blomkarse godt. De er så frodige, men jeg er nok ikke like flink til å forsøke uvanlige sorter. Ser ut som du har valgt omtrent samme type heller til gangstien som meg. Vi bor forresten ikke så langt fra hverandre (jeg bor på Sem), så om du har lyst må du gjerne komme på besøk og se på hagen min. Den er riktignok ikke like overdådig som din. http://ritasfryd.blogspot.no

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...