fredag 12. september 2014

Støttemuren er ferdig!

I kveld er det ekstra deilig med helg og avslapping. Jeg har nemlig fått gjort unna en jobb jeg har gruet meg for i hele sommer. Bare tanken på å gå i gang med muren har i grunnen gjort meg sliten. Men nå er den ferdig og jeg er fornøyd med meg selv. Ryggen min tåler veldig godt å løfte på stein. Jeg blir mer gær'n i ryggen av å sitte stille foran PCen :)
Steinene er en smule hulter til bulter, men når planter og busker vokser til, blir dette bra. Bak den nederste muren er det masse grus ca 50 cm innover, bare et tynt jordlag øverst. Drenering er viktig slik at våt og tung jord ikke dytter steinene ut av posisjon. Håper at den mørke Hyllebærbusken skjønner at den må la røttene vokse innover der det er god jord. 
I starten av uken så det slik ut......

Ha en god helg!

4 kommentarer:

 1. Så flink du er! Imponert. Dette blir bra!

  SvarSlett
 2. Det er ikke rart at du har gruet for denne jobben. Så heldig du er som har gjort det no. Det ser veldig fint ut. Skulle gjerne hatt slike fine steiner. Lykke til med plantene som kommer her :-)

  SvarSlett
 3. Dette ble veldig bra. Når steinbedplanter kryper fram mellom steinene blir det flott. Gleder meg til å se bilder fra dette bedet til neste år.

  SvarSlett
 4. Så flott med steinmur, har selv maaange meter med steinmur på baksiden av huset. Det er mye jobb men godt å få det ferdig.

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...