lørdag 5. oktober 2013

Vilt og vakkert

Her er en collage fra bedet i inngangspartiet (Headerbildet er fra samme bed). Selv om jeg elsker grøftekantlooken, er dette bedet litt i villeste laget etter min smak, men vakkert er det når man går nært innpå detaljene. Øverst til venstre blomstrer endelig Jomfruen i det grønne Nigella Hispanica, det store bildet viser Daucus carota Black Knight med sitt mørke høstløv. Nederst fra venstre er det rosa Slirekne som blomstrer for andre gang, det vakre gresset Rishirse Panicum virgatum Heiliger Hein med blodrøde topper og til slutt en sen valmue. Oregano blomstrer også vakkert her og der.

Ha en god helg alle hagevenner!
Hilsen Vigdis

6 kommentarer:

 1. Så sunne og fornøye plantene diner ser ut. Har du smakt på rosene? På Geitmyra matkultursenter for barn, der jeg jobber, pleier vi å lage roseslush av økologisk dyrkete roser. Jeg skal plante noen busker og den likte den lille lyserosa oppe i venstre hjørne. Vet du hva slags rose det er, og lukter den godt?

  God høst!

  SvarSlett
 2. Hei! Neste år skal jeg så jomfruen i det grønne. Vakre farger sammen. God lørdagskveld! Anne

  SvarSlett
 3. Ja vakkert var det : ) God helg!

  SvarSlett
 4. Vilket fint collage med många härliga blommor, vackert!

  SvarSlett
 5. Slirekne skaffet jeg meg i våres, etter å ha lest om den her på bloggen din. Fin effekt med disse rosa, vaiende blomstene oppi bedet. Blogging inspirerer.

  SvarSlett
 6. Så herlige lilla høst-toner. Nydelig å se alt som fortsatt tar seg sammen, og blomstrer for oss!! :)

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...