søndag 2. desember 2012

Lys i kveldsmørket

Så kom snøen denne første helgen i advent. Den var etterlengtet, men jammen har det vært kaldt i dag med - 10 gr  brrrr! Tujakulene ved inngangsdøra har fått lyslenker. Er ikke så oppfinnsom med pyntingen, men liker uansett den enkle stilen ganske godt.


Julerosene som var på nippet til å åpne seg, henger med nebbet pga kulden. Er ikke spesielt bekymret for dem, siden jeg vet av erfaring at de reiser seg opp igjen når mildværet kommer.

For et par dager siden så jurosene slik ut og jeg tenkte at de kanskje ville springe ut før jul. Men kulda setter nok en stopper for det. Rart å tenke på at denne planta vil blomstre til langt ut i april.

Adventshilsen fra Vigdis!


8 kommentarer:

 1. Ja, juleroser som står plantet i bakken tåler sånne omskiftning av været. De er noen tøffinger :-)
  I år så blomstret julerosene mine fra mars til mai. Du er heldig som allerede har fått knopper på dine. Ha en fin kveld!

  SvarSlett
 2. Kære Vigdis,
  Hvor ser din trappe flot, hyggelig og lun ud. Mon ikke at dine gæster føler, at de får en varm velkomst.
  Mange lune decemberhilsener fra Danmark
  Mathias

  SvarSlett
 3. Vi har også fått snø i helgen og det er virkelig med å skaper en fin stemning. Julerosene klerer seg! De er noen skikkelige tøffinger :) Ha en fin uke!

  SvarSlett
 4. Kjempekoselig på trappen:)..så hyggelig med lyslenker og lykter..
  Julerosene mine ligger rett ut..så kaldt som det ble nå...men utrolig tøffe er de:)

  SvarSlett
 5. Så koselig og lun desemberstemning på trappen din. Her må folk virkelig føle seg velkommen:) Ja, de herdige julerosene rister av seg og blir rak i ryggen igjen etterhvert. Ha en fin uke.

  SvarSlett
 6. Så koselig stemning på trappa di....med masse lys.
  Fantastisk tøffe plante desse julerosene.
  Fin adventstid til deg.

  SvarSlett
 7. Koselig inngangsparti med lys. Og julerosen misunner jeg deg virkelig. De er så flotte. Men her er det minus 25 om dagen så.....

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...