lørdag 26. juli 2014

1970-hagen

På Hampton Court var det en hage med en Timeline. Det vil si at hagen hadde utsnitt fra flere tiår. 1970-hagen moret jeg meg kostelig over. Min barndomshage hadde akkurat slik blå lobelia og orange tagetes i en smal stripe på forsiden av huset :)

Designeren av hagen gjorde meg oppmerksom på at det var skiferbelegning på 1970-delen av hagen. Mens det var elegante kalksteinsfliser på hagen fra 1990- og 2000-tallet. Ser ut til at vi i Norge henger litt igjen på 70-tallet :) Eller kanskje det egentlig handler om at vi har mye tilgjengelig skifer her i Norge?

Hagehilsen fra Vigdis 

3 kommentarer:

  1. Det var en sjov ide at vise de forskellige årtier. Jeg husker også tydeligt de blå lobelia og orange tagetes fra mine bedsteforældres haver :-)

    SvarSlett
  2. Så gøy innlegg dette var! Blå lobelia og orange tagetes var tingen ja - herlig å se igjen her! Skifer er jeg omgitt av her i hagen min, slik var det da vi flyttet hit. Men det er deilig varmt, med evne til å fange solvarmen!!

    SvarSlett
  3. Herlige farger! Vi anla hagen vår i fjor sommer etter å ha overtatt vårt nybyggede hus i april samme år. Vi har droppet gress i hagen siden jeg er allergisk mot det. I mesteparten av hagen har vi belegningstein. Ved inngangspartiet gikk vi for skifer.

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...