mandag 19. mai 2014

Tulipaner

 Det er like før forsommer-staudene begynner å blomstre, men ennå er det tulipanene som sørger for farger i bedene. Hvitstripete gress, sort hundekjeks og nattsvart tulipan er en favorittkombinasjon.
Dette er en dobbel tulipan i ordets rette forstand :) To sett med pollenbærere har den også.

På den bare jordflekken nederst på bildet har jeg sådd mørke kornblomster.


Ha en fin uke!
Klem fra Vigdis

9 kommentarer:

 1. Så mange flotte tulipaner. Deilig med farger om våren!

  SvarSlett
 2. Vakre bilder av nydelige samplantinger. Flink du, Vigdis :) Ønsker deg ei strålende uke.

  SvarSlett
 3. Utrolig mange fine tulipaner! Men de er jo flotte, og så blomster de så lenge!

  SvarSlett
 4. Ja, er det ikke herlig med tulipanblomstringen?! Nå er sommeren her og det er bare å nyte de fine dagene:-))) Veldig morsom den doble tulipanen du viste, slik har jeg ikke sett før. Ha en fortsatt fin kveld!

  SvarSlett
 5. Så flott tulipanblomstring! Vet du? I år har jeg ikke en eneste tulipan, bare noen enslige blader som titter opp, men som aldri blir noe av! Jeg må nok se til å få satt ned noen løker til høsten :)
  Det blir flott med mørke kornblomster i bedet!
  Ha en fin uke!

  SvarSlett
 6. Så lekker tulipanblomstring hos deg! Jeg liker så godt de sorte hundekjeksene dine, men jeg fikk ikke frøene du sendte meg til å spire i den solbakte skråingen min dessverre. Jeg har også noen frø av mørke kornblomster jeg må få strødd ut i beddet. Tulipanene er snart ferdige hos meg. I allefall purissima, candy prince og black hero holder stand litt til.

  SvarSlett
 7. Så lekker tulipanblomstring hos deg! Jeg liker så godt de sorte hundekjeksene dine, men jeg fikk ikke frøene du sendte meg til å spire i den solbakte skråingen min dessverre. Jeg har også noen frø av mørke kornblomster jeg må få strødd ut i beddet. Tulipanene er snart ferdige hos meg. I allefall purissima, candy prince og black hero holder stand litt til.

  SvarSlett
 8. Skønne farvekombinationer! Jeg har i år nydt orange liljeformede tulipaner "Ballerina" i haven - smukt til både pink farver og de helt mørke... Jeg er begejstret:0) (her kommer lige link, hvis du ønsker at se dem: http://www.plantebegejstring.com/2014/05/overbevist-om-orange.html).
  Skøn dag fra Katinka

  SvarSlett
 9. Åh, så mye flott. Tulipaner er virkelig et høydepunkt.

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...